Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Röviden

MTI
2011. 09. 25. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros
Grimm
Soros György pénzügyi spekuláns több évig tartó gazdasági lejtmenetet jósol az euróövezetnek. Arról nem szólt, hogy ő mit tett ennek érdekében.

Ki kellett lőni egy gázpalackot
Mesterlövészeknek kellett kilőniük egy gázpalackot, amikor kigyulladt egy garázs Debrecen külvárosában tegnap este. Mivel az épületben négy robbanásveszélyes palack is volt, a tűz miatt a környékről több mint háromszáz embert kellett ideiglenesen kiköltöztetni. (MTI)

Rendőrökre támadt
Őrizetbe vettek egy 44 éves nőt, aki téglával, baltával támadt rá az intézkedő rendőrökre szerdán a Somogy megyei Bonnyán, amikor a rendőrök a fiát a lakásukon keresték. Az eset előzménye, hogy a nő fia a polgármesteri hivatalban agresszívan viselkedett. A siófoki rendőrkapitányság őrizetbe vette a támadó nőt, egyben feljelentést tett ellene. (MTI)

Elhunyt a kosaras
Megtalálták Orosz László kosárlabdázó holttestét tegnap a Sopronhoz közeli erdőben. A Sopron kosárlabdacsapatának tagja legutóbb május 27-én adott magáról életjelet. A 40 éves sportoló holttestére egy középiskolás kirándulócsoport bukkant rá. A rendőrség kizárta a bűncselekményt, de vizsgálják a körülményeket. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.