Röviden

MTI
2011. 09. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semjén támogatása
Budapest. Üdvözölte a magyar állampolgárság ügyében tartott révkomáromi demonstrációt Semjén Zsolt. A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes tegnapi közleményében azt írta, „bízunk abban, hogy Szlovákiában mielőbb megoldódik a kettős állampolgársággal kapcsolatban kialakult helyzet”. (MTI)

Kikelt hazája ellen Silvio Berlusconi
Róma. Maró gúnnyal válaszolt az ellenzék tegnap Olaszországban arra az előző esti hírre, hogy Silvio Berlusconi nemrégiben – az ellene indított vizsgálatok kapcsán – „szar országnak” nevezte a hazáját
a L’Avanti című újság kiadójával folytatott telefonbeszélgetésében. (MTI)

Spanyol igen az adósságplafonra
Madrid. A 350 fős spanyol alsóházban tegnap a képviselők jóval több mint kétharmada, 316-an szavazták meg az alkotmánymódosítást a külső adósság és a költségvetési hiány felső határáról. (S. T.)

NATO-radar Törökországban
Ankara. Törökországba telepíti a NATO a ballisztikus rakétákkal szembeni korai előrejelző radarrendszerét – közölte a török külügyminisztérium. Dmitrij Rogozin, a NATO-hoz delegált orosz küldött azt mondta, a törökországi radarrendszer nem jelentene közvetlen fenyegetést az orosz stratégiai nukleáris erőkre. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.