Röviden

MN
2011. 09. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Békeharc
Negyvennégy halálos áldozatot követelt Amerikában az Irene hurrikán. Az Irene jelentése: béke. Nem túl találó elnevezés egy hurrikánnak.

Katonahalál: sérült járművet vizsgálnak
Megállítottak a rendőrök csütörtökön Abonyban egy teherautót, amely típusra, színre és felépítményre megegyezik az augusztus 29-i, halálos katonai ejtőernyős-balesetben érintettel; a járművet a hatóság vizsgálja. Az MTI úgy tudja, a teherautó oldalán sérülések vannak. (MTI)

Diákoktól loptak az évnyitó alatt
Félmillió forint értékben loptak el mobiltelefonokat a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumában – írta tegnap a HajduPress. A tolvaj csütörtökön az évnyitó alatt surrant be a termekbe. Az elkövető 70 ezer forintot is magával vitt. A rendőrség keresi a tettest. (MN)

Határsértőket vettek őrizetbe
Algériai menekülteket próbált Ausztriába csempészni egy román taxis, de a négy férfit az M1-es autópályán, a hegyeshalmi határátkelőnél elfogták – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Az algériaiak elmondása szerint a temesvári menekülttáborból gyalog, majd egy csatornát átúszva érkeztek magyar területre, ahol taxiba szálltak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.