Röviden

MTI
2011. 09. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élőlánccal a kilakoltatás ellen
A szerdai székesfehérvári kilakoltatás után tegnap Budaörsön is elmaradt egy végrehajtás. A Magyar Szociális Fórum, civilek és a Thürmer Gyula vezette Kommunista Munkáspárt élőlánccal akadályozta meg az árverést. A budaörsi bírósági végrehajtónál tegnap senki nem érdeklődött az árverezésre bocsátott házak iránt. A spekulánsokat a szokatlan tumultus tarthatta távol. (Hír TV)

Újra működik a labor
Két nap szünet után tegnap reggel fél héttől a megszokott rend szerint fogadja a vérvételre érkező járó betegeket a váci Jávorszky Ödön Kórház központi laboratóriuma – közölte a megyei tiszti főorvos helyettese. Vass Csaba hozzátette: a működési zavar okainak feltárása még tart, ha indokolt, a mulasztást elkövető figyelmeztetést és akár ötmillió forintig terjedő bírságot kaphat. (MTI)

Ponthatárok
Négy nap múlva hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárait, az eljárásban csaknem 13 ezren adtak be kérelmet. A ponthatárok a www.felvi.hu oldalon tekinthetők meg augusztus 29-én estétől. (MTI)

Schmittnél jártak a győztesek
Schmitt Pál köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta tegnap a Moszkvában rendezett II. Győztesek versenyén induló magyar csapat érmeseit. Az augusztus elején megrendezett oroszországi sporteseményen daganatos, leukémiás megbetegedésből gyógyult gyermekek mérték össze hat sportágban ügyességüket. A magyarok 18 aranyat, 6 ezüstöt és 9 bronzot szereztek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.