Röviden

MTI
2011. 09. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lehet még az idén lakáspályázat
Várhatóan októberben írja ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a napenergiát hasznosító, használati meleg víz előállítását biztosító berendezések beszerzését és beépítését támogató pályázatot. A csaknem hárommilliárd forintos keretöszszegre családi házak és legfeljebb 12 lakásos hagyományos építésű társasházak pályázhatnak – jelentette be Bencsik János klíma- és energiaügyi államtitkár egy tegnapi tatabányai rendezvényen. (D. Z.)

Nem kérnek Strauss-Kahnból
A franciák többsége nem akarja, hogy Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap volt igazgatója szerepet vállaljon a francia belpolitikában – derült ki a CSA közvélemény-kutatási eredményeiből, amely szerint a franciák 53 százaléka azt szeretné, ha a korábbi pénzügyminiszter nem venne részt a 2012-es elnökválasztási kampányban. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.