Stieber bekerült Egervári keretébe

Munkatársunktól
2011. 09. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya, Egervári Sándor kihirdette a szeptember 2-i, svédek elleni és a szeptember 6-i, moldovai Eb-selejtezőkre készülő keretét. Ahhoz, hogy a csapat az utolsó pillanatig versenyben maradhasson a második helyért, a csoportban előttünk álló svédek, valamint a moldávok ellen elengedhetetlen a jó eredmény elérése. Egervári a svédek elleni budapesti selejtezőn eltiltások miatt nem számíthat a védelem két meghatározó tagjára, Juhász Rolandra és Vanczák Vilmosra, de miután a moldávok ellen már mindketten a válogatott rendelkezésére állhatnak, helyet kaptak a 23 fős keretben. Meghívót kapott Stieber Zoltán, a Mainz támadója is, aki először csatlakozik a felnőttválogatott keretéhez. A keret tagjai augusztus 29-én Telkiben kezdik meg a közös felkészülést.
– Nem volt egyszerű dolgom a keret kialakításával, mert több jelöltem is sérüléssel bajlódik, és nem állhat a válogatott rendelkezésére – írta az mlsz.hu-n vezetett blogjában Egervári. – Ide tartozik Gera Zoltán, akinek a rehabilitációja kiválóan halad, de még nincs abban az állapotban, hogy komoly tétmeccsen bevethető legyen, és ez igaz Németh Krisztiánra is.

A keret. Kapusok: Király (1860 München), Bogdán (Bolton), Csernyánszki (Paks); védők: Varga J. (DVSC), Fehér (Győr), Lipták (Videoton), Pintér (Zaragoza), Korcsmár (Bergen), Juhász (Anderlecht) Laczkó (Sampdoria), Vanczák (Sion), Halmosi (Haladás); középpályások: Hajnal (Stuttgart), Koman (Sampdoria), Elek (Videoton), Vadócz (Osasuna), Dzsudzsák (Anzsi), Czitkovics (Kortrijk), Koltai (Győr); csatárok: Szabics (Sturm Graz), Rudolf (Genoa), Priskin (Ipswich), Stieber (Mainz).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.