Szegedi és zágrábi BL-selejtezők

MTI
2011. 09. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szeged hazai környezetben, a Vasas Zágrábban szállhat medencébe a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, ahonnan a csoportok első és második helyezettjei – összesen nyolcan – kerülnek fel a 16 csapatos főtáblára.
A szeptember 22. és 25. között csatázó kvartettek közül a D betűjelűben kapott helyet a házigazda Szeged-Beton VE mellett a horvát Primorje Rijeka – itt légióskodik az olimpiai bajnok Varga testvérpár, Dániel és Dénes –, az orosz Sturm 2002 és a szerb Crvena Zvezda. A bajnoki ezüstérmes és a BL-selejtezősorozatba most bekapcsolódó TEVA-Vasas-UNIQA az F jelű négyes tagjaként próbálja meg kiharcolni a főtáblás szereplést az olasz Savona, a házigazda horvát Mladost Zagreb és a görög Panathinaikosz ellenében.
A magyar bajnok Eger alanyi jogon főtáblás, vagyis csak a 16 között kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.