Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

T O T Ó

MN
2011. 09. 24. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolc német és öt olasz futballbajnoki mellett az angol Premier League Manchester United–Chelsea rangadója alkotja a totó 37. heti 2. fordulós szelvényét. A címvédő MU vezeti a tabellát imponáló magabiztossággal, négy meccsből négy győzelemmel és 18-3-as (!) gólkülönbséggel. A londoniak is csak hármat kaptak, viszont mindössze hetet lőttek, no meg a kezdő körben becsúszott egy remi is a Stoke City ellen. Andre Villas-Boas tréner a keddi, Leverkusen elleni BL-győzelem alkalmával pihentette angol sztárjait, Terryt és Lampardot, kérdés, most viszszakerülnek-e a kezdőbe. Az előző idényben a két sztárgárda hazai pályán kölcsönösen legyőzte egymást 2-1-re, ezért is tartjuk esélyesebbnek a Manchester Unitedot.
Itáliában szintén rendeznek egy rangadót, a legutóbbi bajnoki 2. és kupagyőztes Internazionale a Romát fogadja. A milánóiak és a fővárosiak is beragadtak a múlt heti rajton, ezért jól jönne a javítás, amelyre a kék-feketéket látjuk sanszosabbnak. A Farkasok a Vasas augusztus eleji, Puskás-stadionbeli barátságos felülmúlása óta nem nyertek mecscset semmilyen fórumon... A tabella élén álló Juventus megverheti Sienában az újoncot, a jól rajtolt Udinese és Fiorentina közül előbbi mellett szól a Stadio Communale Friuli gyepe. A halasztott rajton a Lazio már 2-0-ra vezetett, de végül csak egy pontot rabolt a címvédő Milantól, a Genoát most kötelező lenne legyőznie Klosééknak. A milánói piros-feketék e 2-2 után kedden a Bajnokok Libájában a címvédő Barcelona otthonában is hasonló, de ezúttal bravúrosnak mondható eredményt értek el, Nápolyban maradhat az iksz-sorozat.
Németországban a londoni Bajnokok Ligája-meccsét elvesztő Leverkusen a Köln ellen vigasztalódhat, a meglepően jól menetelő, jelenleg 2. Bremen Nürnbergben sem esélytelen, főképp, ha Pizarro és Rosenberg ilyen eredményes marad. A sereghajtó Hamburgnak nem lesz könnyű legyűrnie a 3. ’Gladbachot, az újoncoknál a berlini hazai pálya dönthet a Hertha és az Augsburg között. A Hoffenheim megverheti a „lábadozó” Wolfsburgot, az utolsó előtti Kaiserslautern a Mainz ellen megszerezheti első győzelmét, de mi a Stieber Zoltánt legutóbb csereként játszatott vendégeket sem tartjuk esélytelennek. A címvédő Dortmund Hannoverben is pontot szerezhet, mint ahogy az élen álló Bayern is Gelsenkirchenben. Ez a meccs nem lesz remi!

Tippjeink:
1. Nürnberg–Bremen X, 2
2. Leverkusen–Köln 1
3. Hamburg–Mönchengladbach X
4. Hertha–Augsburg 1
5. Hoffenheim–Wolfsburg 1, X
6. Kaiserslautern–Mainz 1, 2
7. Hannover–Dortmund X, 2
8. Schalke–Bayern München 1, 2
9. Man. United–Chelsea 1, X
10. Internazionale–Roma 1
11. Siena–Juventus 2
12. Udinese–Fiorentina 1, X
13. Lazio–Genoa 1
+1 Napoli–Milan X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.