Talmácsi készül a visszatérésre

Munkatársunktól
2011. 09. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Talmácsi Gábor, a 125 kcm-es géposztály 2007-es világbajnok motorosa készül a visszatérésre. A Digi Sport Reggeli start című műsorában azt is elmondta: a Moto2-ben vagy a Superbike-sorozat Supersport kategóriájában szeretné folytatni a pályafutását. De csak akkor vág bele újabb kalandba, ha szakmailag előrébb tud lépni.
A 29 éves Talmácsi tavaly a Moto2-ben hatodik lett a Speed Up csapattal. Februárban azonban kiderült, megfelelő ajánlat híján idén nem tud versenyezni. Az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállóval még november közepén állapodott meg a közös munkáról. A csapat december elsején azonban közölte, hogy visszalép a 2011-es vb-sorozattól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.