Tarlós nem kapkodja el

Nem védem meg, de nem is kapkodok, hogy leváltsam Kocsis Istvánt, aki a BKV vezetőjeként segített a cég ügyeinek feltárásában, az Alstom-megállapodás előkészítésében – nyilatkozta lapunknak Tarlós István (Fidesz–KDNP) az MVM hűtlen kezeléssel gyanúsított volt vezérigazgatójáról.

2011. 09. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főpolgármester a Magyar Nemzetnek adott interjújában leszögezte: két-két és fél éven belül Orbán Viktor miniszterelnökkel együtt felavatja a 4-es metrót. Tarlós István beszélt arról is, hogy az ősszel elfogadandó önkormányzati törvénytől teszi függővé jövőjét. Megfogalmazása szerint nem vágyik magasabb politikai tisztségekre, azonban ha „kihúzzák alóla” a fővárost, nem lesz többé főpolgármester.
Úgy vélekedett, hogy a ciklus végéig rendezhető a közlekedés helyzete és megoldható a hajléktalankérdés.
Interjú az 5. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.