Totó

Munkatársunktól
2011. 09. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Válogatottak uralják a 35. hét 2. fordulós totószelvényét, amelyen tizenegy Európa-bajnoki selejtező mellett három felkészülési mérkőzés szerepel. Mivel a mellettünk lévő hasábokon éppen a kontinensviadal kvalifikációjának jelenlegi állását elemezzük, ezt még egyszer nem tesszük meg. A mieinknek e helyütt is megadjuk a bizalmat, a svédek ellen elképzelhetőnek tartjuk a bravúrgyőzelmet. A jövő évi Eb-házigazdák közül Ukrajna Harkovban az idei Copa América-győztes Uruguayt, Lengyelország pedig Varsóban Mexikót fogadja felkészülési mérkőzésen. Jobbak az amerikai vendégek, de ez most nem feltétlenül derül majd ki. A világ- és Európa-bajnok spanyolok semleges pályán, a svájci St. Gallenben játszanak Chilével, szerintünk mégis ők lesznek „otthon”.

Tippjeink:
1. Magyarország–Svédország 1, 2
2. Fehéroroszország–Bosznia-H. X
3. Norvégia–Izland 1
4. Bulgária–Anglia X, 2
5. Írország–Szlovákia 1, X
6. Észak-Írország–Szerbia X, 2
7. Szlovénia–Észtország 1
8. Wales–Montenegró X, 2
9. Ciprus–Portugália X, 2
10. Németország–Ausztria 1
11. Albánia–Franciaország 2
12. Ukrajna–Uruguay 1, X
13. Spanyolország–Chile 1
+1 Lengyelország–Mexikó X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.