Tőzsérék egygólos hátrányból

Munkatársunktól
2011. 09. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma újabb öt hely talál gazdára a BL főtábláján, hiszen a selejtező negyedik fordulójában öt visszavágót rendeznek. Köztük egy magyar érdekeltségűt is: a Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót foglalkoztató Genk 2-1-es hátrányból várja a Maccabi Haifát. A továbbjutás kérdése tehát e párban éppen úgy nyitott, mint ahogyan még legalább két esetben; a Bayern München két- és a Dinamo Zagreb háromgólos előnye viszont azt sejteti, hogy egy német és horvát alakulattal színesedik a BL-csoportkör.
A mai program (zárójelben az első mérkőzés eredménye a jelenlegi pályaválasztó szempontjából), bajnokok ága: Wisla Krakow– APOEL (1-0), Maccabi Haifa–Genk (2-1), Dinamo Zagreb–Malmö
(4-1). Nem bajnokok ága: Odense–Villarreal (1-0), Bayern München–FC Zürich (2-0).
Holnap további öt találkozót rendeznek, az Arsenal–Udinese összecsapással kapcsolatos hír, hogy Arsene Wenger, a londoniak mestere újabb két mérkőzésre szóló eltiltást kapott az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságától. A tréner ugyanis megszegte a korábbi büntetésével járó korlátozásokat csapata múlt keddi, udinei mérkőzésén, amelyet 1-0-ra nyertek az olaszok. Wenger egy tavalyi vétsége miatt csak a VIP-szektorban ülhetett le, ám onnan egy mellette helyet foglaló edző segítségével sms-eket küldött a kispadra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.