Vb-főpróba a strandon Papp emlékére

Munkatársunktól
2011. 09. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel hétfőtől már a tatai edzőtáborba vonul, versenyszinten a vb-főpróbát jelenti a magyar ökölvívó-válogatott számára a második Papp László-emlékverseny, melyet a tavalyi premierhez hasonlóan a hajdúszoboszlói nyitott gyógyfürdő nagymedencéjébe állított ringben rendeznek mától szombatig. A torna fő szervezője a háromszoros olimpiai bajnok fia, ifjabb Papp László és Szántó József, a helyi Papp László Bokszakadémia vezetője. Csötönyi Sándor, a honi szakszövetség elnökének elmondása szerint kilenc ország – a magyarok mellett a finnek, az angolok, a csehek, a kazahok, a szerbek, a szlovákok, a skótok és az ukránok – mintegy hatvan bunyósa áll rajthoz, köztük a kézsérüléssel bajlódó Harcsa Zoltán kivételével a komplett hazai válogatott. Ma 14, pénteken 15, szombaton 16 órakor kezdődik a program, amelyre külön jegyet nem szednek, a strandbelépővel lehet megtekinteni a küzdelmeket, az árnyékból, a vízből, a büféből…

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.