Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja
HÍR TV – TrollAz államnak büntetnie kell a bűnözőket.
Archívum, Archívum - Magyarnemzet
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/archivum-magyarnemzet/noi-tagozat-alakult-5043761/

Női tagozat alakult

A Szent Margit Gimnázium zsúfolásig telt dísztermében szombaton megalakult a Fidesz női tagozata Vígh Ilona országgyűlési képviselő vezetésével. Orbán Viktor arra kérte a hölgyeket, hogy továbbra is tartsák össze a családokat, erősítsék a Szövetség szervezettségét, és ne a feminizmus irányába haladjanak.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke – aki feleségével jelen volt a női tagozat alakuló ülésén – arra kérte a hölgyeket, hogy szőjenek a Szövetség köré olyan hálót, „mint a cekker, amivel bevásárolni járnak”. A volt kormányfő arról is szólt, hogy a női szerveződések általában nem élveznek osztatlan elismerést, ezért azt tanácsolta a hölgyeknek, hogy ne a Nyugat-Európában divatos irányba fejlesszék közösségüket, mert számos ilyen szervezet tagjaival beszélgetve az az érzése alakult ki: az a legnagyobb problémájuk, hogy nem férfiak. Orbán Viktor tehát arra kérte a Fidesz nőtagozatának alakuló ülésén részt vevőket, hogy munkájukat ne a „másik oldalon” hirdetett feminizmus irányába vigyék.

– Egyre többen jönnek rá, azok közül is, akik nem a polgári oldalt tüntették ki bizalmukkal, hogy közös problémáink vannak – mondta a Fidesz elnöke. A gyógyszeráremelés, a gyárbezárás, a forintleértékelés, a kórház-privatizáció nemcsak a polgári, hanem a baloldali érzelműek közös gondja is. Eljött az ideje, hogy szót értsünk egymással. Ehhez a legnagyobb lelki adottsággal a hölgyek rendelkeznek – hívta fel a figyelmet Orbán Viktor. – Ha azt akarjuk, hogy a közéletben becsület legyen, az adott szónak szentsége, a cselekedeteknek egyenessége, az hölgyek nélkül nem fog menni – tette hozzá. Schmitt Pál alelnök elmondta: a nők a letéteményesei a következő generációnak, az ő hitük, erejük és optimizmusuk átárad a gyermekekre. A jelenlévőket kérte, fordítsanak nagy figyelmet a ma 16-17 éves, de 2006-ban már szavazókorú fiatalok első voksának „jó irányú” befolyásolására.

Vígh Ilona, a női tagozat megválasztott elnöke beszédében elmondta: a május 17-i szövetségkötés célja a demokrácia valós értékeinek őrzése. – Azt képviseljük, hogy a család a legelemibb és legfontosabb egység egy nemzet, a társadalom életében.

Amilyen a nő, olyan a család, amilyen a család, olyan a társadalom – hangsúlyozta Vígh Ilona. A tagozat feladatának tekinti, hogy segítse a Szövetség munkáját a már elkezdett családtámogatási rendszer és az otthonteremtési program megvalósításában.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

A mészárlás évfordulója

25 éve volt a modern kor történelmének egyik legdurvább vérengzése
Srebrenica környékén több mint 50 tömegsírt tártak fel, és még mindig bukkannak újabbakra.

Szabadkőműves-vita

Néró késői utódjai a szabadkőművesek
A keresztényellenes ideológia francia gyökerei a századfordulóra hazánkat is behálózták.

Kiemelt

A Norwich City a Premier League első kiesője + videók
A Liverpool már nem lesz százszázalékos a hazai pályán a Premier League-ben.

Poszt-trauma

Bárki is azt hiszi, hogy véletlenül tört ki a BLM-hisztéria?
Felvételek vannak az ellenkezőjéről.

Poszt-trauma

Turulgyalázatosak
Az ifjú pár és a nagy madár.

Poszt-trauma

Lázár birtoka
Jön ez a Kiss Soma Ábrahám, és Lázár „magánbirtokáról” beszél.

Poszt-trauma

Gyurcsány nyári egyeteme
Kéz a kézben közösen énekelnék az Internacionálét.

Aktuális

Több évtizedes rejtély oldódott meg Oroszországban
A főügyész-helyettes végleges magyarázatot adott az esetre, amelyről Sci-fibe illő magyarázatok is születtek.

Fricz Tamás blogja

Sokan dolgoznak azon, hogy a múltat végképp eltöröljék
Tudják, mi a közös a Black Lives Matterben, az Antifában, Soros Györgyben és a globális elitben?
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!