Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 23., szerda, Tekla napja
HÍR TV – Csörte:Ezt a harcot kénytelenek leszünk lejátszani
Archívum, Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/gazdasag-archivum/egymilliardert-reklamozzak-a-liget-projektet-3861904/

Egymilliárdért reklámozzák a Liget-projektet

Rogán Antal szomszédjáé a feladat.

Nettó 970 millió forintért fogja elvégezni a Liget Budapest Projekthez kapcsolódó kommunikációs feladatokat a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft. – olvasható az összefoglaló tájékoztatásban a Közbeszerzési Hatóság oldalán. Mindkét vállalkozás Csetényi Csabáé, Rogán Antal kabinetminiszter szomszédjáé. Nem írják le pontosan az összegzésben, milyen feladatokat kell teljesíteniük a cégeknek. A pályáztatást a Nemzeti Kommunikációs Hivatal folytatta le, a 2016-ban kiírt 25 milliárdos központosított közbeszerzés keretén belül. Csetényi Csaba tavaly március végén már nyert a mostanihoz hasonló, nettó 390 millió forintos megbízást a Városliget Zrt.-től.

A mostani nyertes három pályázó közül került ki, a tenderen Rogán Antal Pasa parki szomszédja, Csetényi Csaba cégein kívül még a Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. is indult. Pályázott még Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter barátja, Kuna Tibor két cége (a Trinity Kft. és a Young & Partners Kft.), illetve a Sprint Nyomdaipari Kft. is.

Közülük végül Csetényiék lettek a szerencsés befutók, akik most igazán jó hetet tudhatnak a hátuk mögött. Szerdán derült ki ugyanis, hogy a Lázár János miniszter által vezetett Miniszterelnökség 6,5 milliárdos, 2020 végéig szóló keretszerződést kötött a Rogán-szomszéd cégeivel az uniós társfinanszírozásban megvalósuló fejlesztések és azok hatásának kommunikációjára – és ezt persze uniós pénzből. Ezen a július végén kiírt nyílt közbeszerzésen egyébként nem volt semmilyen verseny, mert Csetényi Csaba cégein kívül senki más nem tett ajánlatot.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Antiszemitizmus

Egyetértés alakult ki: Bíró Lászlónak nincsen helye a törvényhozásban
Zsidó vezetők szerint antiszemitizmusa miatt is vállalhatatlan a baloldal közös jelöltje.

Érettségi

Nem maradnak el a szóbeli vizsgák az őszi érettségin
Tanítás nélküli munkanapok jöhetnek az őszi érettségi időszakában, de a tervek szerint ezúttal normál menetrend szerint zajlanak majd a vizsgák.

Kiemelt

Szivárognak a parkolási pénzek Ferencvárosban is
Az új közbeszerzési eljárást a hatóság semmisé nyilvánította, és kétmillió forintra megbüntette önkormányzatot.

Poszt-trauma

A gazember
Hadházy a következő napokban elég sok ötforintost fog kapni. Elköltheti mindet patikára.

Poszt-trauma

Bolgár nehezen ért magyarul
Azt állította Bolgár György, hogy a Médiatanács döntése értelmetlen dolgokért büntette őket.

Poszt-trauma

Az ellenzéki meg a Fradi-kolbász
Az ellenzék gyomrát máris megülte a saját kolbásza.

Poszt-trauma

Cenzúrázta a színészhallgatók interjúját az egyetem
...mert nem a balliberális mantrát mondták fel.

Aktuális

Hitelességi válságban a baloldal Szentendrén
A plágiumbotrány mellett nem ez volt az első olyan eset, amikor tisztességtelen eljárás gyanúja vetül a Duna-parti városra.

Fricz Tamás blogja

Őszödi Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd évfordulóján is böszmeségeket ír
Gyurcsány módszeresen készül a teljes ellenzék vezetésére, még ha nem is kormányfőjelölti pozícióból.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!