Ingatlanpanama: Zuglóban is adott tanácsokat Gál György

A zuglói polgármesteri hivatalnak 2008. december 1-ig volt szerződése Gál Györggyel, külsős szakértőként alkalmazták – közölte a hivatal. Mint arról lapunk pénteken beszámolt, Gál havi 400 ezer forintért adott tanácsokat Weinek Leonárdnak, Zugló SZDSZ-s polgármesterének. <br /><br /><strong><a href="http://mno.hu/portal/602994" target="_blank">• Erzsébetvárosi ingatlanpanama: már hárman a „pácban”</a><br /><a href="http://mno.hu/portal/602214" target="_blank">• Újabb erzsébetvárosi SZDSZ-képviselő került előzetesbe</a><br /><a href="http://mno.hu/portal/600110" target="_blank">• Előzetes letartóztatásban az SZDSZ-es Gál György + Videó</a></strong>

MNO
2008. 12. 12. 16:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gál György megbízása az önkormányzati gazdálkodásra vonatkozott – olvasható a közleményben. Emlékeztetnek, hogy a XIV. kerületi polgármesteri hivatal, „a hazai gyakorlatnak megfelelően”, több területen alkalmaz külsős szakértőket, többi között a kisebbségi ügyekben, a gazdálkodásban és az egészségügyben.

Lapunk pénteken azt írta, hogy „havi 400 ezer forintért adott tanácsokat Weinek Leonárdnak, Zugló SZDSZ-s polgármesterének az erzsébetvárosi ingatlanpanama egyik fő gyanúsítottja, a szerdától már harmadmagával előzetes letartóztatásban lévő, ugyancsak szabad demokrata Gál György”.

Az erzsébetvárosi büntetőeljárás XIV. kerületi szála ügyében Papcsák Ferenc (Fidesz) zuglói választókerületi elnök közölte: vizsgálatot kezdeményeznek Zuglóban.

(MTI, Magyar Nemzet)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.