Fibisz-vezetőknek is feltűnt, hogy Zuschlag nagy lábon él

Mosta kezeit a Fiatal Baloldal–Ifjú Szocialisták (Fibisz) egykori alelnöke a Zuschlag-perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. <br /><br /><strong><a href="/portal/643632" target="_blank">• Zuschlag-ügy: figyelmeztetés hamis tanúzás gyanúja miatt</a></strong> <br /><strong><a href="http://mno.hu/portal/642755" target="_blank">• Zuschlag-per: terhelő vallomást tettek Ujhelyire</a></strong>

MNO
2009. 06. 17. 10:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gerő Dánielt, aki 2002–2003-ban töltötte be a posztot, tanúként hallgatták meg. Igazmondási kötelezettsége tudatában azt állította, hogy igyekezett magát távol tartani az MSZP már megszűnt ifjúsági szervezete finanszírozásától. Mint mondta, az elnökség törvényesen aggályosnak tartotta Zuschlag János elnökhelyettes és közeli munkatársai pénzügyi ügyleteit.

Nagy lábon élt

Állítása szerint a Fibisz egyes vezetőinek feltűnt, hogy Zuschlag túlságosan nagy lábon él, ezért felvetődött bennük, hogy az elnökhelyettes elsikkasztotta a pályázaton elnyert összegek egy részét.

Gerő Dániel szerint ezt a gyanút csak erősítették Zuschlagnak azok a kijelentései, hogy a számlák rendezésének – úgymond – költségei vannak. A volt alelnök arról is beszélt, hogy az alapítványok, egyesületek fiktív szervezetek voltak, és semmilyen valós tevékenységet nem végeztek.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.