Miért nem mentek utána az Ocsovainak adott fiktív számlának? + Videók

Olyanok is részesei voltak a Zuschlag-ügynek, akik végül nem kerültek a vádlottak padjára – mondta el a hírTV Célpont című műsorának adott megdöbbentő vallomásában Lados István. <br /><br /><strong><a href="/portal/705166" target="_blank">• Zuschlag: Na, a piszkos zsidó több mint 10 százalékot vett le + Videó</a></strong>

MNO
2010. 04. 05. 16:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


Zuschlag János volt személyi titkára szerint a pénzszerzési mechanizmus nem működött volna az állami szervek nélkül. A hírTV-nek adott interjú első részében egy olyan esetről is beszámolt, amikor főnöke kérésére személyesen ő adta át a hamis számlákat a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium helyettes államtitkárának, Ocsovai Tamásnak.

„Egy olyan alkalom volt, hogy Ocsovai Tamásnak személyesen adtam át egy fiktív számlát, amit én írtam” – mondta el Lados István a Célpont kérdésére. Az ügy másodrendű vádlottjának elmondása szerint erre Zuschlag János kérte meg.

A személyi titkár olyan élénken emlékezett az Ocsovaival történt – a Képviselői Irodaház előtti – találkozására, hogy még azt is fel tudta idézni, hogy a helyettes államtitkár egy kockás sportzakót viselt. „Érezhetően tudott róla, hogy én odaviszem a Zuschlag által megrendelt számlát” – tette hozzá Lados, majd hozzátette, úgy emlékszik, hogy a Pécsi Fiatalok Kulturális Egyesület nevére lett kiállítva a fiktív számla.

Zuschlag János volt személyi titkára elmondta: érdekesnek találja, hogy ennek a bizonyos számlának „nem mentek utána”.

A Lados Istvánnal készült interjú első részét megtekintheti itt, második részét szerdán a Hír Televízió Célpont extra című műsorában, este 10-kor láthatják.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.