időjárás 19°C Csaba 2022. július 6.
logo

A szocialisták beáldozhatják Horváth Csabát

MNO
2010.06.16. 18:51

„Nyitott kérdés”, hogy Horváth Csabát vagy egy független jelöltet támogat-e az MSZP a budapesti főpolgármesteri posztért – nyilatkozta Molnár Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Molnár Zsolt budapesti MSZP-s képviselő nyilatkozott az ATV Egyenes beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy Horváth Csabát indítja-e a párt a főpolgármesteri posztért. Molnár tulajdonképpen megerősítette a Népszabadság értesülését, mert elismerte, „nyitott kérdés” a jelölt személye. A párt hajlandó a „stratégiai áldozatra”, egy demokratikus elkötelezettségű független polgármester támogatására, hogy a személynek valódi esélye legyen a győzelemre. Az a cél, hogy a jelölt mögé álljanak a Budapesten támogatással bíró demokratikus szervezetek: az LMP, az MDF és a Tisztelet Társasága (a maga 80 ezer tagjával).

Molnár kiemelte: Horváth Csaba egy független főpolgármester-jelölt esetében is listavezető marad, és várhatóan megválasztják budapesti elnöknek is. Arra a kérdésre, hogy konkrétan kivel tárgyalnak, Molnár azt mondta: egy politikához kötődő, nem pártos, de a balliberális oldallal korábban kapcsolatban állt személyben gondolkodnak.

(ATV)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.