Bosszút akartak állni Papcsákon? – Megvannak a rágalmazók

Megtalálták és kihallgatták a zuglói rendőrkapitányságon a „Papcsák Hírmondó” terjesztőit – közölte a miniszterelnök sajtóstábja. Papcsák Ferenc elmondta, a bíróság előtt kell felelniük tetteikért azoknak, akik ezt a rágalmazó kiadványt gyártották vele szemben. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/739377" target="_blank"><strong>• Már nyomoz a rendőrség Papcsák Ferenc rágalmazói után</strong></a>

MNO
2010. 10. 01. 11:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök este a rendőrök a rágalmakat tartalmazó „Papcsák Hírmondó” című, impresszum és kiadó nélküli újság terjesztőit megtalálták, előállították és az éjjel kihallgatták a zuglói rendőrkapitányságon – olvasható a Miniszterelnökség közleményében. Azok a baloldali érdekcsoportok, akiket sért Papcsák Ferenc kormánybiztosi tevékenysége, odáig vetemedtek, hogy a közrend elleni legsúlyosabb tettet, a választás rendje elleni bűncselekményt is elkövették – teszik hozzá.

„A zuglói rendőrségnek köszönhetően nemsokára azon ellenfeleimnek is a bíróság előtt kell felelniük tetteikért, akik ezt a rágalmazó kiadványt gyártották velem szemben” – kommentálta Papcsák Ferenc a történteket.

Mint emlékezetes: Papcsák Ferenc az elmúlt hónapokban kormánybiztosi munkája során számos baloldali érdekcsoport gyanús szerződését, megbízását tárta fel, amely ügyekre az MSZP a mai napig nem válaszolt érdemben – zárul a nyilatkozat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.