Gyurcsány tiszta lelkiismeretről beszélt és kerül bizonyos dolgokat

Gyurcsány Ferenc a Kossuth Rádió reggeli műsorában kijelentette, tiszta a lelkiismerete a sukorói telekcsere miatt. A bukott miniszterelnök hangsúlyozta: nincsenek pártelnöki ambíciói.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/746922"><strong>• „Gyurcsány felelőssége kézzelfogható közelségben”</strong></a>

MNO
2010. 11. 09. 8:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferencnek tiszta a lelkiismerete a sukorói telekcsere miatt, nincs olyan e-mail, amelyre Budai Gyula kormánybiztos célzott. A volt kormányfő az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában ugyanakkor azt is mondta, hogy ha Orbán Viktoron múlna, akkor biztos, hogy indul eljárás ellene. Szerinte az ügyészség egy része hajlandó a Fidesz politikai elvárásait teljesíteni.

Gyurcsány Ferenc azt is hangsúlyozta, hogy nincsenek pártelnöki ambíciói. A Demokratikus Koalíció Platformjának megalakítója a látszatát is el szeretné kerülni annak, hogy rosszízű hatalmi vetélkedés zajlana a szocialista párton belül.

(radio.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.