Laborc hat ügyben is érintett lehet, komoly büntetést kaphat

Egyértelmű, hogy kár érte az UD Zrt.-t – jelentette ki a Hír Televíziónak Futó Barnabás, a cég jogi képviselője. Az ügyvéd ezt azután mondta, hogy a szerdai Magyar Nemzet megírta: a katonai ügyészség meggyanúsította Laborc Sándort, az NBH volt vezetőjét.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/748503"><strong>• Gyanúsított lett Laborc</strong></a>

MNO
2010. 11. 18. 12:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Futó Barnabás úgy tudja, hogy a katonai ügyészség befogadta a feljelentést, amit egyesítettek egy olyan üggyel, ahol Laborc Sándor a gyanúsított hivatali visszaélés és egyéb bűntettekben. Futó szerint az általuk végig hangsúlyozott hamis vád megerősödött, egyértelművé vált, hogy hamisan vádolták az UD Zrt. vezetőit. Futó Barnabás úgy tudja: hat bűncselekményben érintett Laborc, ami halmazatiként magas börtönbüntetést von maga után.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.