Újrakezdik a tárgyalást a sukorói ügyben

Ma délelőtt újrakezdik Joav Blum büntetőperének tárgyalását Székesfehérváron. A bíró személyében változás történt, s a korábbi tárgyalás óta több mint fél év már eltelt. A védő szerint a magyar–izraeli állampolgár elfogadja, hogy távollétében zárják le az ügyét.

Magyar Nemzet
2011. 05. 25. 4:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bánáti János védőügyvéd lapunknak elmondta: a bíróság kezdeményezésére Joav Blum hozzájárul, hogy az ellene közokirat-hamisítás vádjával indult ügyet távollétében fejezzék be, vagyis élni kíván a büntetőeljárási törvény legutóbbi módosításakor megteremtett lehetőséggel.

A magyar–izraeli állampolgárságú vádlott tartós betegsége miatt a ma délelőttre kitűzött tárgyaláson sem tud megjelenni. Bánáti közlése szerint a csaknem két éve tartó bírósági eljárást ma újrakezdik, mert a bíró személyében változás történt és az utolsó tárgyalás óta több mint fél év már eltelt – részletek a Magyar Nemzet szerdai számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.