időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

Ezek kapták a biztonságos szórakozóhely címet

NT
2013.07.02. 20:49

A Stock Pub 1927, illetve a Retro söröző kapta meg a címet, amivel az önkormányzat elismerte, hogy példaértékűen, a jogszabályoknak és a jó erkölcsnek megfelelően működnek.

Szalay Ferenc fideszes polgármester a címet tanúsító díszoklevelek keddi átadáskor elmondta, hogy az adományozásról szóló rendeletet idén májusában fogadta el a közgyűlés. Megalkotásában diákok, szülők és szórakozóhely-tulajdonosok egyaránt részt vettek. Több szórakozóhely látogatásra is lehetőség nyílt a rendőrséggel közösen, és a résztvevők megtapasztalhatták, hogy hol milyen feltételek között szórakoznak a fiatalok.

A Stock Pub 1927 szórakozóhelyet csaknem tízéves vállalkozói tapasztalattal írországi és angliai minták alapján alakította ki üzemeltetője. Falai között többkamerás biztonsági rendszert működtet, helyi civil kezdeményezésekkel együttműködve jótékonysági rendezvényeket szervez, illetve helyet ad a Szolnoki Főiskola hallgatói által szervezett esteknek.

A Retro söröző tulajdonosa harminc éve üzemeltet vendéglátóegységet Szolnokon, és gyermekes szülőként arra törekszik, hogy a fiataloknak vonzó szabadidős programokat kínáljon.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.