Gyanúban ragadt MSZP-s

Technikai malőr történt, nem fellebbezek az újbudai sportpályák ügyében elutasított sajtóperem miatt – közölte a Magyar Nemzettel Molnár Gyula.

Magyar Nemzet
2013. 07. 22. 2:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghosszabbították a júniusban lejárt határidejű nyomozást a XI. kerületi Bikás parki sportpálya-beruházás ügyében, a 2011-ben indított büntetőeljárás a BRFK-n ismeretlen tettes ellen folyamatban van – tudta meg a lap a Fővárosi Főügyészségtől.

Molnár Gyula volt MSZP-s polgármester elismerte: egyelőre nem tudja cáfolni az újbudai önkormányzat honlapja áprilisi írásának róla megjelent tényállítását, amely szerint a XI. kerületnek ebben az ügyben „120 millió forintos vagyoni hátrányt okozott”. Molnár helyreigazítást kért, csakhogy állítása szerint kérelmét a törvényes határidőn túl kézbesítették. Ennek ellenére sajtópert indított, ám keresetét a Fővárosi Törvényszék júniusban elutasította. Lantos János, a Média 11 Kft. ügyvédje közölte: a napokban jogerőssé váló ítélet értelmében a kifogásolt cikkben szereplő minden állítást igazolni, a volt polgármester kereseti hivatkozását pedig cáfolni tudták.

A teljes cikket a Magyar Nemzet hétfői számában olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.