Jótékonyság: elárverezik Mádl Ferenc relikviáit

A néhai államfő külföldi útjain ajándékba kapott tárgyak bevételéből a Katolikus Karitászon keresztül a legrászorultabbak részesülnek.

BuL
2014. 12. 16. 16:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán 17 órakor karácsonyi aukciót rendez a Pintér Galéria. Az árverés két részből áll majd, az elsőben a tematikusan felbontott „normál” árverésből, a második részben Mádl Dalma asszony által felajánlott – Mádl Ferenc elnök úr és Dalma asszony számára, külföldi utazásaik során ajándékba kapott – tárgyakra lehet majd licitálni. Az ebből befolyó összeget teljes egészében a Katolikus Karitász javára utalják át, a krízishelyzetben élők megsegítésére.

Az online katalógus itt tekinthető meg: www.pinteraukcio.hu.

Aukción a következő műtárgy-kategóriákkal találkozhatunk: klasszikus és 20. századi modern, valamint kortárs festményekkel, szobrokkal, műtárgyakkal, kerámiákkal, ékszerekkel, ezüsttárgyakkal, Zsolnay porcelánokkal, önálló könyv- és papírrégiség blokkal, távol-keleti tételekkel, valamint Mádl Dalma asszony jóvoltából a karitász javára felajánlott tárgyakkal.

Amennyiben személyesen nem tud részt venni élő aukción, úgy a galéria online felületén keresztül – regisztráció után – vagy a [email protected] címre is el lehet juttatni esetleges vételi megbízását, vagy telefonos licitre való bejelentkezését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.