Még van idő egy idei jó cselekedetre

Évzáró véradásokat szervez a Magyar Vöröskereszt.

MNO
2014. 12. 28. 20:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A véradást Zárja az óévet egy jó cselekedettel és adjon vért! szlogennel szervezik. „A 2015-ös esztendő négynapos hosszú hétvégével indul. Fontos, hogy január első napjaiban is biztosítva legyen a megfelelő vérellátás, ezért 72 vöröskeresztes véradó helyszínen várja a véradókat a Magyar Vöröskereszt december 29-én, 30-án és 31-én. A szervezet fővárosi székházában is évbúcsúztató véradást szerveznek, ott december 30-án lesz lehetőség segíteni” – olvasható a szervezet MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

A további helyszínek és időpontok a Véradás.hu oldalon olvashatóak. A véradáshoz személyi igazolvány, tajkártya és lakcímkártya szükséges.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.