Mészölyt kilakoltatták

Devizahitelcsapdába került az egykori neves labdarúgó, így el kellett hagynia Virányos úti lakását.

GB
2014. 12. 10. 12:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fullank.com kedden arról írt, hogy Mészöly Kálmán és családja nem tudta tovább fizetni a svájcifrank-alapú hitelt, így a volt labdarúgónak ki kellett költöznie száz négyzetméteres, Virányos úti lakásából.

A Borsonline.hu érdeklődésére Mészöly Kálmán így nyilatkozott: „Ne haragudjon, eddig sem érdekelt senkit, hogy mi van velünk, hogyan küzdünk minden áldott nap, most se foglalkozzanak velünk! Nagyon kedvesek, hogy együtt éreznek velünk, de már nem tehetünk semmit. Túl vagyunk rajta, sínen vagyunk.”

A 61-szeres válogatott labdarúgó, korábbi szövetségi kapitány kedden saját maga mutatta be a Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye című könyvet Budapesten.

Mészöly Kálmán 1959 és 1972 között erősítette a Vasast, amellyel négy bajnoki címet nyert. A válogatottal részt vett az 1962-es chilei és az 1966-os angliai világbajnokságon, valamint az 1964-ben bronzéremmel zárult Európa-bajnokságon. Szövetségi kapitányként először 1980 és 1983, majd 1990 és 1991, harmadszorra pedig 1994 és 1995 között ült a nemzeti csapat kispadján. Irányításával a magyar együttes kiharcolta a részvételt az 1982-es spanyolországi világbajnokságon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.