Kamion szakította át a korlátot, teljes útzár az M6-on

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M6-os autópályát Fejér megyében Besnyő és Ercsi között.

VZ
2015. 01. 07. 12:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset a Budapest felé vezető oldalon történt. A rendőrök a besnyői lehajtónál a 6-os főútra terelik a forgalmat.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI kérdésére elmondta: az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 42-es kilométerszelvényben egy rakomány nélküli nyerges vontató átszakította a belső szalagkorlátot, és a szemközti pályán frontálisan ütközött egy hibrid meghajtású személyautóval, majd az út menti, három méter mély árokba hajtott. Szabó-Bisztricz Anett hozzátette, a személyautóból egy sérültet a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói szabadítottak ki, rajtuk kívül Dunaújvárosból is érkeztek tűzoltók a helyszínre. A mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

A baleset helyszínéről a mentők egy súlyosan megsérült, 65 éves férfit mentőhelikopterrel vittek az ügyeletes kórházba – közölte az MTI-vel Tóth Karolina, a mentők sajtóügyeletese.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.