Tiszavasvári: két Balogh Sándor lesz a szavazólapon

Időközi önkormányzati képviselő-választás lesz Tiszavasvári 8. számú választókerületében.

BuL
2015. 01. 07. 11:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bundáné Badics Ildikó elmondta, a január végi voksolást a tavaly októberi önkormányzati választáson, két jelölt között kialakult szavazategyenlőség miatt kell újra megtartani a választókerületben.

Január 25-én négy jelöltre szavazhat a körzet mintegy 1200 választópolgára – ismertette a jegyző. A szavazólapon kétszer szerepel a Balogh Sándor név, a két azonos nevű, függetlenként induló jelöltet a választók születési évszámuk alapján tudják megkülönböztetni egymástól. Rajtuk kívül a jobbikos Rojkó László és a független Türk János méretteti meg magát a tisztségért.

A polgármesterrel együtt jelenleg tizenegy tagú önkormányzati testületben hat jobbikos, négy Fidesz-KDNP-jelölt, illetve egy független, a Fidesz támogatásával bejutott képviselő van. A megismételt voksolás nyertese további egy mandátumot kaphat a testületben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.