Dohány utcai botrány: nyomoz az NNI

A Magyar Hírlap közli az ORFK tájékoztatását, amely szerint ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás.

MNO
2015. 02. 04. 7:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap szerdai számában közlik az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) tájékoztatását, amely szerint hűtlen kezelés gyanújával, egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. A lap emlékeztet arra, hogy az eljárás Schwezoff Dávid, a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) nemrég menesztett ügyvezető igazgatójának a feljelentésére indult.

Schwezoff Dávid korábban szerződést bontott Vadas Verával, a Zsidó Nyári Fesztivált szervező Plaza Szerviz Bt., illetve az említett rendszert működtető Aviv Travel Kft. tulajdonosával, arra hivatkozva, hogy a kiszervezett beléptetésből kevesebb pénz folyt be a hitközséghez, mint amennyinek kellett volna. Vadas Vera szerint viszont minden alapot nélkülöznek ezek a feltételezések.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.