Koko: Szekértolás helyett gondolkodni

„A Fidesznek szakítania kell a sokszor gőgös, dölyfös politizálással” – mondta az olimpiai bajnok bokszoló a Magyar Nemzetnek.

2015. 05. 13. 16:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerinte ha ez bekövetkezne, az az ország számára beláthatatlan következményekkel járna, mert a Fideszen kívül ma nincs más kormányzásra alkalmas erő. A 2002-es választási kampányban a polgári kormány mellett kiálló egykori világklasszis sportoló hangsúlyozta: amikor a Hír TV múlt heti Civil kaszinójában azt mondta magáról, nem fideszes, pusztán arra akart utalni, hogy soha nem volt hithű pártkatona, aki minden döntésnél tapsol. Kovács István hangsúlyozta: most is a polgári kormánynak szurkol, de a Fidesznek szakítania kell a „sokszor gőgös, dölyfös” politizálással, és ha nem teljesíti az ígéreteit, akkor a „legkeményebb ellenzékük” lesz.

Mint fogalmazott: „Nagyon sok jó ötlet is született az elmúlt években, de ahogy kommunikálták, ahogy és akikkel végigvitték őket, azt már jó szívvel, józan ésszel nehéz volt támogatni.” Koko arról is beszélt, hogy a Gyurcsány- és az Orbán-kormány idején is kapott politikai célú felkérést, de azokra nemet mondott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.