Kávézóban harcol a drogok ellen a református egyház

Bogárdi Szabó István püspök szerint izgalmas és örömteli vállalkozás az Adna Café megnyitása.

MTI
2015. 06. 12. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a pénteki megnyitón kiemelte: a református egyház drogmissziós szolgálata megmutatja, hogy van reménység, van gyógyulás. A mai magyar társadalomnak pedig „mindennél jobban kell ez az élmény”.

„Akkor tartozunk össze, akkor tudunk erős Magyarországot építeni és szociális biztonságot teremteni, ha senkiről nem mondunk le” – fogalmazott.

Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke izgalmas és örömteli vállalkozásnak nevezte az Adna Café megnyitását. Fontosnak tartja, hogy legyen egy olyan, jól megközelíthető hely a fővárosban, ahol le lehet ülni, és ahol a fogyasztás csak „kelléke” a beszélgetésnek, az együttlétnek, az életvezetésnek és az élet megváltoztatásának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.