Filmforgatás miatt lezárják a Lánchidat

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten rendezvények miatt.

MTI
2015. 09. 18. 11:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek estétől hétfő hajnalig lezárják az Andrássy utat teljes hosszában, valamint a Hősök terét. Szombaton és vasárnap a Dózsa György útnak a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor közötti szakaszán várhatók lezárások. A Lánchidat péntek és szombat éjszaka filmforgatás miatt zárják le.

Vasárnap reggel 6 órától 13.30-ig spotrendezvény miatt lezárják a Budai alsó rakpartot az Óbudai Hajógyári Sziget „K” hídjától a Halász utcáig. A rendezvény ideje alatt a Halász utcai csomópontban a jelzőlámpát kikapcsolják.

A Budai alsó rakpart déli szakaszán a Döbrentei téri rekonstrukciós munkák miatt a Döbrentei tér és a Rákóczi híd között szintén zárás lesz vasárnap reggeltől hétfő reggelig, reggel 6 és 13.30 között pedig a rakpart teljes szakasza le lesz zárva.

Több BKV-járat is terelve, illetve rövidített útvonalon közlekedik majd a hétvégi rendezvények miatt. További információk találhatók a BKK honlapján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.