Lázár János hétfőn lemond?

A Miniszterelnökséget vezető miniszter lehet a vesztese Rogán Antal kinevezésének.

MNO
2015. 09. 17. 7:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a VS.hu szellőztette meg azt a hírt, miszerint Lázár János ellenérzését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Rogán Antal Orbán Viktor kabinetfőnöke lesz. Ennek következtében ugyanis a korábbi frakcióvezető szervezetileg hozzá tartozna, ám mégsem szólhatna bele döntéseibe. A portál arról írt, hogy csütörtökig dönt arról Lázár, lemond-e.Az Index informátora azonban úgy tudja, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter a végső döntést hétfő délelőttig tolta ki. Addig adott időt arra, hogy rendezzék a párton belül a kabinetfőnöki poszt felelősségi köreit.Mint azt az Index írja, a Fidesz-elnökség ügyvezető alelnöki posztjáért is verseny alakult ki Kósa Lajos és Rogán Antal között, ám az értesülések szerint a miniszterelnök kijelentette, hogy a két politikus nem töltheti be párhuzamosan ezt a pozíciót.Az már csak hab a tortán, hogy a Fideszen belül többen szóvá tették Hende Csaba honvédelmi miniszter részletes indoklás nélküli leváltását, ráadásul ötéves munkájáért is elmaradt a köszönet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.