Terhességi tesztekkel lesz tele a Parlament?

Facebookon toborozzák azokat a nőket, akik készek postán negatív terhességi teszteket küldeni Kövér Lászlónak.

MNO
2015. 12. 14. 12:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negatív terhességi tesztekkel árasztanák el a Parlamentet egy Facebookon verbuválódott csoportosulás tagjai – írja a HVG.hu. A Negatív terhességi tesztet Kövér Lászlónak! címmel közzétett Facebook-esemény leírásában ez a szöveg olvasható:

„Hányingered van Kövér László házelnök szövegétől? Küldj neki egy negatív terhességi tesztet!”

A csoportot Kövér László házelnök nőkkel kapcsolatos kijelentései akasztották ki. Kövér a vasárnapi Fidesz-kongresszuson egyebek között arról beszélt, hogy „tudjuk, mit akarunk és mit nem”. „Nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát”, „nem akarjuk a genderőrületet”, és azt sem – fogalmazott –, hogy Magyarország olyan jövőtlen társadalommá váljon, ahol „férfigyűlölő nők” és „feminin férfiak” a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják. Hozzátette:

„Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.”

Kovács Ákos énekessel az Echo TV készített interjút, amely vasárnap este került adásba. Ákos az alábbiakat mondta az ArcKép című műsorban:

„A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem. [ ] Hát, mondjuk, a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy, mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. [ ] A férfinak azért szélesebb a válla, hogy ő vigye a gerendát. A nőnek azért szélesebb a csípője, hogy ő szülje a gyereket.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.