A rezsibiztos a Political Capital szerződéseit támadta

A PC a radikalizmuskutató projekt keretében készített minden elemzését, tanulmányát nyilvánosságra hozza.

MTI
2016. 04. 25. 15:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány Ferenc kormánya kifizetőhelynek használta a titkosszolgálatokat, amelyek 190 milliói forintért rendeltek tanulmányokat a Political Capitaltól, de sajtóhírek szerint a szocialista kormányok legalább 17 milliárd forintnyi közpénzt költöttek közvélemény-kutatásra, kommunikációs és tanulmánykészítési megbízásokra” – mondta.

Közleményében a Political Capital tudatta: továbbra is követeli a teljes nyilvánosságot, hogy „megcáfolhatóvá váljon minden hazugság”. A PC megjegyezte: arra számít, hogy a következő hetekben-hónapokban napvilágra kerülő, „a kormány számára kínos korrupciós ügyek és politikai botrányok eltussolásához is visszaél majd a kormányoldal” a cég nevével.

A Political Capital jó hírnevének megsértése miatt jogi lépéseket tesz mindazon politikusok és sajtóorgánumok ellen, amelyek valótlanságokat terjesztenek róla – írták.

A Political Capital felszólította „a kormányoldal politikusait, hogy fejezzék be azt az átlátszó gyakorlatot, hogy korrupciógyanús ügyek miatti figyelemeltereléshez használják fel az intézetet”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.