Befizeti a mosógépcserés pénzt a fideszes képviselő

Vécsey László felesége közölte: meghurcolták őket és más is megtette volna azt, amit ők.

MNO
2016. 04. 22. 18:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról csütörtökön beszámoltunk, Vécsey László fideszes országgyűlési képviselő felesége pályázott 45 ezer forintra – és nyert – a kormány által meghirdetett mosógépcsere-programban. Vécsey-Hlinka Csilla pénteken férje Facebook-oldalán jelentette be, hogy visszafizetik az elnyert támogatást – szúrta ki a 444.

Állítása szerint csütörtökön őt és férjét meghurcolták. A pályázatot valóban ő írta, de nyugdíjas édesanyja számára igényelte a pénzt, mivel neki erre nem volt lehetősége.

„Mielőtt »jóakaróink« bármivel megvádolnának, megkérdezem: Önök/Ti nem tettétek volna meg ugyanezt a szívességet?”

– tette fel a kérdést Vécsey László felesége, aki közölte: elkezdték befizetni a negyvenötezer forintot és felbontani a támogatói szerződést. Hozzátette: büszke sokat jótékonykodó férjére, akin most találtak először fogást, „pedig elhihetitek, bőszen keresgélnek!”

A fentiekhez egy Wass Albert-idézetet csatolt: „Könyvtárakat írtak tele azzal, hogy mik a jogaid ezen a földön. Pedig csak egyetlen igazi jogod van: békében élni. De éppen erről feledkeznek meg leggyakrabban.” Az idézet a Te és a világ: Tanítások – útravalóul című tanulmányból származik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.