Ellenzéki össztűzre készülhet Balog Zoltán

Az emberi erőforrások miniszterét kérdezik a legtöbben a parlamentben.

MTI
2016. 04. 17. 10:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ülésnap délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd a kérdések következnek egy órában. A parlament honlapján elérhető információk alapján a fideszes Dunai Mónika arról beszél majd kérdésében, hogy az emberek kevesebbet költenek gyógyszerekre.

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó arra vár választ Balog Zoltántól, hogy a kabinet mit kíván tenni a kullancsok okozta fertőző betegségek megelőzéséért.

A jobbikos Farkas Gergely azzal a kérdéssel fordul majd a miniszterhez, hogy újra kívánja-e szabályozni a kormány a diákok érdekképviseleti rendszerét.

Az LMP-s Szél Bernadett arról kérdezi Balog Zoltánt, hogy „megfizetett bölcsődei dolgozók nélkül üres ígéret marad-e a bölcsődeépítési program”. A kérdéseket követően az azonnali kérdések és válaszok órájával, majd napirend utáni felszólalásokkal ér végét az Országgyűlés ülése.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.