Földrengés volt Zala megyében

A bekövetkezett földrengés ereje a Richter-skála szerint 2,8-es erősségű volt.

MTI
2016. 04. 25. 8:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a hét kilométeres mélységben 7 óra 54 perckor bekövetkezett földrengés ereje a Richter-skála szerint 2,8-es erősségű volt.

Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI érdeklődésére azt mondta: károk nem keletkeztek, egyetlen bejelentés sem érkezett a földrengés után.

Hábli Nándor, Sand (független) polgármestere az MTI megkeresésére közölte: a településen a legtöbben nem is érzékelték a rengést.

Hozzátette, hogy a polgármesteri hivatalban bent lévő dolgozók sem nagyon vették észre a történteket. Volt, aki egy mélyről jövő dübörgést érzékelt, de ez is talán csak néhány másodpercig tartott, mást nem tapasztaltak, és a település lakói közül sem jelzett senki károkat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.