Hamarosan lesz gyanúsítottja az NVI-balhénak

A teljes magyar közélet választ vár arra, kik és miért voltak az NVI épületénél – közölte Molnár Zsolt.

MNO
2016. 04. 22. 7:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamarosan gyanúsításokra kerül sor a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történtek ügyében – közölte Molnár Zsolt csütörtökön, a nemzetbiztonsági bizottság ülése után. A testület szocialista elnöke elmondta, az NVI-nél folyik a nyomozás, majd hozzátette, továbbra is válaszokat vár a teljes magyar közélet arra a kérdésre, hogy kik és miért kerültek oda. Az ATV híradójának beszámolója szerint a várható gyanúsítás tényét Németh Szilárd is megerősítette.

A bizottság fideszes alelnöke a Tiborcz István üzleti érdekeltségeihez köthető Ghaith Pharaonról is beszélt, állítása szerint „ez a Pharaon nem az a Pharaon”. A Hír TV szerint ugyanakkor a bizottság ellenzéki tagjai úgy látják: a hazai titkosszolgálat nem biztos abban, hogy nem az az arab milliárdos kötött üzletet az Orbán Viktor vejéhez is köthető céggel, akit terroristaügyei miatt körözött az FBI.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.