Matolcsy unokatestvére hetilappal bővíthet

Szemerey Tamás az Origo és a Vs.hu mellé csapná oda a tekintélyes hetilapot és társait – írja a 444.hu.

MNO
2016. 04. 20. 7:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megerősítette Száraz István – aki Szemerey Tamás nagy médiacégeit viszi – a lapnak, hogy zajlanak a tárgyalások a hetilap és az ahhoz szorosan kötődő kiadványok megszerzéséről. „A Figyelőt jelenleg a MediaCity Magyarország Kft. adja ki – ez a cég forgalmazza a több mint 14 ezer számban megjelenő Interpress Magazint, a Műszaki Magazint és a Chip Magazint is” – írják.

Komoly állami pénzekkel lettek kistafírungozva a Szemereyhez köthető cégek, a lap felidézi, hogy a New Wave Média az Origo megvásárlásához kapott milliárdos kölcsönt az MKB-tól, mely felett akkor a jegybank bábáskodott, a New Wave Production – mely a VS kiadója – pedig az MNB növekedési hitelprogramjából kapott félmilliárdocskát.

Nem átütő a Figyelő olvasottsága (8000-es példányszám), viszont olvasótáborának zöme a döntéshozók közül kerül ki, a lap elfogulatlan hangneme miatt – hívják fel a figyelmet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.