Még szebb lett a Klauzál téri Zsuzsa néni

Beázás miatt készült el újra a Neopaint Works murálja.

MNO
2016. 04. 21. 11:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az a csúnya víz” – állapítja meg Virág elvtárs A tanu című örökzöldben, hogy az éltető elem rombolni is képes. Ugyanakkor a belvárost szépítgető neopaintes fiúk nem ijednek meg egy kis víztől, hanem inkább előkapják az állványokat és az ecseteket. Egy beázás „pont a felület közepén képződött, ezért az alkotócsoport tagjai úgy döntöttek, hogy a javítgatás helyett inkább újrafestik a teljes felületet, kissé frissítve azt” – írják közleményükben. A TűzfalRehab első, 2012-es, Klauzál téri festménye, amely „sokak kedvence lett a megtévesztésig élethű festés miatt” megőrizte régi fényét. Az alapkoncepció tehát maradt: a felület imitálja a ház homlokzatát, míg újabb fotorealisztikus alakok kerültek a felületre, egyesek pedig megszépültek, köztük Zsuzsa néni, akinek szemben van zöldség-gyümölcs boltja.

A Neopaint Works munkáiban Facebook-oldalukon gyönyörködhet, illetve városszerte a megfelelő tűzfalaknál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.