Megváltozik a budapesti közlekedés a taxistüntetés miatt

Korlátozások, lezárások, megnövekedett menetidő a buszokon, trolikon.

MNO
2016. 04. 26. 8:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korlátozásra kell készülni a József Attila utcában, a Széchenyi István téren, a Bem rakparton és a Batthyány téren. Lezárták a Lánchidat pesti irányban, a Széchenyi István tér belső sávját, valamint a Fő utcában a kerékpársávot a Batthyány tér és a Clark Ádám tér között – írja a BKK Facebook-oldala, amely részletezi a keddi fővárosi taxistüntetés miatt forgalmi változásokat.

A BKK közlése szerint a 15-ös, 115-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Zrínyi utca, Dorottya utca (Vörösmarty tér), Petőfi tér, Március 15. tér, Fővám tér megállót.

A 16-os és a 105-ös autóbusz módosított útvonalon jár az Erzsébet hídon át. A 16-os autóbusz a Deák Ferenc tértől a Károly körúton, a Széll Kálmán tér irányából pedig az Attila út–Krisztina körút–Március 15. tér–Pesti alsó rakpart–Széchenyi István tér útvonalon halad, nem érinti a Hild tér, a Széchenyi István tér, a Clark Ádám tér és a Donáti utca megállót. A 105-ös autóbusz nem érinti a Széchenyi István tér és a Clark Ádám tér megállóhelyet.

A 70-es, a 75-ös és a 78-as trolibusz, a 9-es a 15-ös és a 115-ös autóbusz vonalán megnövekedett menetidőre számítsanak.

Akadozik az előrejutás a Nagykörúton és a Kiskörúton, valamint a Pesti alsó rakparton és a Budai alsó rakparton is mindkét irányban az Andrássy úton és a közeli párhuzamos útvonalakon, illetve a Baross tér környékén – írják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.