Tarlós már kedveskedik a zsarolókkal

A főpolgármester az éles szóváltás után most hatalmas kerékpáros fejlesztésekről beszélt.

MNO
2016. 04. 21. 11:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosban az utóbbi öt évben mintegy negyven kerékpáros fejlesztést valósítottak meg, ezt a programot folytatják, és a következő években még 29-et bonyolítanak le – közölte Tarlós István, hozzátéve: szó sincs arról, hogy itt bárki visszafejlesztésről akarna gondolkodni.

Mint elmondta, szerdán „jó szellemű” megbeszélést folytattak a kerékpárosok küldöttségével, és meg is hívta őket a következő szakmai egyeztetésre. Ismert, a főpolgármester a közelmúltban keményen nekiment a bicikliseknek, radikális zsarolóknak titulálta képviselőiket.

„Mi jóindulattal és tárgyilagosan állunk a kérdéshez az arányosság és a biztonságra törekvés szándékával” – fogalmazott Tarlós István.

Hozzátette, a rendszert felülvizsgálják, áttekintik, hogy öt év alatt hova jutott el a fővárosi kerékpáros közlekedés helyzete.

A fővárosi bicikliháborúról alábbi cikkünkben olvashat bővebben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.