Ezért toboroz Vitézy Facebookon a múzeumába

Eredményesebb, mint egy álláshirdetés – indokolta a szokatlan eljárást a múzeumigazgató az MNO-nak.

Földi Bence
2016. 05. 02. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Közlekedési Múzeum igazgatója múlt pénteken rendhagyót posztolt Facebook-oldalára: azt írta, hogy akinek jó ötletei vannak, „projektmenedzserként, történészként, mérnökként, kreatív vagy vizuális szakemberként” részt venne a múzeum megújításában, önéletrajzzal és rövid prezentációval jelentkezhet a [email protected] címen.

Vitézy Dávid – aki a közelmúltban biciklis ügyekben többször megnyilvánult, ismét kivívva Tarlós István főpolgármester ellenszenvét – az MNO kérdésére elárulta: még a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatójaként kezdte alkalmazni ezt az eljárást.

„Sokkal eredményesebb néha egy jól megfogalmazott Facebook-poszt, mint egy álláshirdetés” – jelentette ki a múzeumigazgató. Szerinte utóbbi csak olyanokhoz jut el, akik állást keresnek, olyanokhoz nem, akik amúgy nem keresnek állást, „de egy izgalmas projekt felkelti az érdeklődésüket. Erre ez a csatorna jobb.”

Az egykori BKK-vezér szerint máris rengeteg visszajelzés érkezett. „Sokféle szakembert keresünk, biztos lesz, aki tud majd valamilyen formában csatlakozni a múzeum újjáépítési-újraalapítási, kiállítás-tervezési munkájához” – zárta szavait Vitézy Dávid.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.