Földvásárló Mészáros Lőrincből kettő is van

Emiatt szerepel Mészáros Lőrinc nevénél a megengedettnél több, 400 hektár megvásárolt állami földterület.

MNO
2016. 05. 10. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt maga a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára, Bitay Márton Örs árulta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorának.

„A két név – ugye nem nagyon ritka névről van szó – két különböző személyt takar. Erről beszélgettünk egy hónapja, csak azt nem sikerült kiszűrni az egyébként nyilvános, az NFA honlapján fent lévő adatbázisokból, hogy két teljesen más születési évről és két teljesen más anyja nevéről beszélünk. A polgármester urat ebből a szempontból nem érinti az ön által fölvetett kérdés” – fogalmazott Bitay Márton Örs.

A Bitay Mártonnal készített teljes interjút, amelyben a four seasonsös kávézásról is beszélt, kedd este 18 óra után tekintheti meg a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Frissítés: Ugyan a Hír TV nem közölte, de Mészáros Lőrincnek a fiát is Mészáros Lőrincnek hívják, erről az Origo is írt januárban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.