Ismét túl akarják terhelni a Kormány.hut?

A Belügyminisztérium közleménye szerint újra próbálkoznak a Kormány.hu túlterhelésével.

MNO
2016. 05. 04. 12:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Május 3-án, az esti órákban a Kormány.hu portált több hullámban és több mint hat órán keresztül külföldi gépekről módszeres támadás érte” – írta közleményében a Belügyminisztérium.

A támadások szerintük több tekintetben hasonlítottak az április 1-jén tapasztaltakhoz. Az intézkedéseknek és az alkalmazott védelmi rendszereknek köszönhetően a Kormány.hu elérhetősége helyreállt,

„azonban nem sokkal ezelőtt újabb támadás kezdődött”.

A kabinet mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje az állam működését biztosító informatikai rendszereket és ezáltal a magyar emberek biztonságát – közölték.

Az érintett kormányzati szervek a BM szerint – a legmagasabb szintű biztonsági eljárásoknak eleget téve – felkészültek a további támadások kivédésére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.