Járhatatlan a gyorsforgalmi a taxistüntetés miatt

Az Uber eközben féláron szállítja az utasokat a reptérre 14 és 19 óra között.

MNO
2016. 05. 10. 14:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origo cikkében azt írja, az újfent az Uber elleni hatósági fellépésért tüntető taxisok a Hősök terén gyülekeztek, majd fél háromkor indultak el a Liszt Ferenc repülőtér irányába, a rendőrség lezárta a gyorsforgalmi utat.

Az egyik szervező a portálnak elmondta, nem szakszervezet vagy taxitársaság, hanem magánszemélyek szervezték a tüntetést. Az Origo korábban azt írta, körülbelül száz autó vonul.

A Főtaxi közleményében azt írta, a forgalomlassító demonstrációk csak a lakosságnak okoznak gondot, ezért nem a taxistársadalom, hanem az Uber érdekeit szolgálják, így nem vesznek részt a tüntetésen.

Eközben az Uber bejelentette, féláron szállítja az utasokat a reptérre 14 és 19 óra között. „Mi továbbra is segítünk mozgásban tartani Budapestet” – olvasható a Facebookon megjelent közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.