Közeleg az adóbevallás leadásának határideje

Több posta is készül a május 20-i rohamra.

MTI
2016. 05. 09. 11:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint május 20-án valamennyi megyeszékhelyen legalább egy posta 20 óráig lesz nyitva, a fővárosban a Keleti pályaudvarnál lévő, éjjel-nappal működő postán kívül a Nyugati pályaudvarnál éjfélig, míg a Mammut bevásárlóközpontban 21 óráig lehet feladni a bevallást.

A Magyar Posta közleményében hangsúlyozza: felkészült a várható forgalomnövekedésre, az ügyfeleket arra kéri, hogy időben érkezzenek a postára, és vegyék figyelembe a várakozási időt.

A posta felhívja a figyelmet arra, hogy a küldemény felvételét a tényleges dátummal ismeri el, így ha az ügyfél a bevallási határidő utolsó napján éjfél előtt érkezik a postára, de a küldemény felvételére éjfél után kerül sor, azon a tényleges dátumot rögzítik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.